2015. okt 01.

The Animal News ~ 2015. Október

írta: The Animal News
The Animal News ~ 2015. Október

48ea52fff4049723fc6604044559f6dd.jpg

Szeretnénk nagyon megköszönni Nagy Endrének és a Fabagolynak a csodálatos logót és a pólókat!

Fabagoly Facebook-oldala

Itt az új logónk:

 

 

Képek a nagyvilágból ~ Háttérkép válogatás

 

 

 

sorozatajanlo.jpg

 

A sorozat amit most bemutatok az nem más, mint a Veronika Mars.
Tudnivalók:
Név: Veronika Mars
Forgalmazza: Több forgalmazója is volt.
Évad: 3 (+1 film)
A Veronika Mars egy roppant jó sorozat.
Veronika egy középiskolás diák akinek az apja egy magán detektív, és a lánya besegít a nyomozásokba. Ez már jól hangzik azoknak a kedves olvasóknak akik szeretik a krimiket. Szóval Veronika minden epizódban megold egy ügyet, DE az évadon belüli nagy ügyet is próbálja párhuzamosan a kicsi ügyekkel megoldani. Mert minden évadban van egy nagy ügy, ami valahogyan fűződik Veronikához. Az első évad egy kicsit vontatott volt, mivel nem dolgozták ki eléggé a fő rejtélyt, és nem minden epizódban halad előre a történet. Viszont a második évadban kijavították ezt a hibát és máris élvezhetőbb lett.
Ez a sorozat három évadot élt meg, de a harmadik évadot nem is jelentették meg Magyarországon, ezért csak feliratosan kapható. Lett volna negyedik évad, mert a harmadik évad DVD - jén az extrák között rajta volt egy kis ízelítő a negyedik évadból, de a forgatást pénzhiány miatt lefújták, DE a rajongók támogatásával elkészült egy film. Ennyi lenne, a sorozatot mindenkinek ajánlom.

 

amazing-fox-photos-17.jpg

 

A legnagyobb hal: Cetcápa

 

A legkisebb hal: Törpe géb

 

A leggyorsabb hal: Fekete nyársorrú hal

 

A leglassúbb hal: Tengeri csikó

 

A legnagyobb kétéltű: Kínai óriás szalamandra

 

A legkisebb kétéltű: Kubai nyílméreg béka

 

(forrás: termeszetbolond.hu)

 

filmajánló kép

 

A film amit most bemutatok az a Gyűrűk ura.
Műfaj: fantasy
Szerintem ezt a filmet mindenki ismeri, vagy legalább a könyvről hallott. Én gyakorlatilag ezen a filmen nőttem fel szóval aki le meri hurrogni annak velem gyűlik meg a baja :D Már 2 évesen ezt néztem, most képzeljétek el ahogy a kicsi én ül és megszólal: Gyűlűk ulát akalok. :D
A színészi alakítások tökéletesek, a legjobb Gandalf alakítása, legalábbis szerintem. A zene is tökély ahogy a rendezés is. Érdekesség, hogy nagy részét Új-Zélandon forgatták.
A történetről röviden:
Frodó az ifjú hobbit megörökli Bilbótól a Gyűrűt melyet el kell pusztítania. Egy varázsló, 3 hobbit, 1 törp és 2 ember társaságában elindul megsemmisíteni a Végzet hegyében.

 

harlow-sage-indiana-reese-cute-dog-photos-221.jpg

Nem tudom miről van szó


Esküszöm, magától esett le a feje!


Mondtam már, hogy bocsánat...


Béke?


Ööööö gazdi te itt?


De olyan jót játszottam...

 

 

Október 31. ~ Halloween

 Az angol Halloween szót lefordítva a Mindenszentek előtti éjszakát jelenti. A hiedelem úgy tartja, hogy október utolsó napján csak egy hajszálvékony határvonal van az élők és a halottak között, ezért az eltávozott lelkek hazalátogatnak, hogy megkeressék régi házukat, és megpróbálnak visszatérni az élők világába. Ez ellen a veszélyesnek minősülő esemény ellen már a kelták is védekeztek: eloltották a tűzhelyeket, és félelmetes jelmezekben próbálták elűzni a gonoszt. Ma már Amerikában ezt főként úgy ünneplik, hogy rémisztő jelmezekbe bújva házról házra járnak, és énekelnek, verset, vagy viccet mondanak, és ezért cserébe cukorkát, édességet kapnak. Magyarországon még csak néhány helyen ünneplik ily módon, viszont sokaknak megtetszik a halloween ötlete, és mostanában egyre több halloween-i bulit rendeznek. De hogyan tervezhetünk mi is egy örök életre szóló halloween-i partit egyszerűen? Például a díszítéssel. A boltokban is lehet kapni ilyen csecsebecséket, de akár otthon is elkészíthetjük őket. Az egyik legjellemzőbb halloween-i díszítés a töklámpás. Kifaragjuk, ahogy nekünk tetszik, teszünk bele egy gyertyát és meg is van egy szuper dolog, ami igazán különlegessé teheti a díszletet. Vagy vághatunk ki papírból szellemalakokat, boszorkányokat is. Hogy még mivel lehetne feldobni? Egy kis desszerttel soha nem fogunk mellé. Az interneten sokféle halloween-i muffin, boszorkányujj, és ropogtatni való receptet találhatsz, érdemes kicsit utánanézni. Még este sor kerülhet egy rémtörténet felolvasására is, ám ezzel csak óvatosan! Nehogy rémálmaitok legyenek!

 

 Reméljük tetszett az októberi számunk! Ne feledjétek nyomon követni a blogunkat, ugyanis ebben a hónapban egy meglepetéssel készülünk nektek!

Szólj hozzá